sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Etätyöharjoittelun satoa

Nyt kun tämä vuosi lähestyy loppuaan päätin viimein, että haluan näyttää työharjoitteluni tuloksia täälläkin. Syy miksi en ole aikaisemmin uskaltanut laittaa näitä minnekään oli se, että en ollut varma oliko minulla lupaa siihen. Mutta loppujen lopuksi, kaikki tämän postauksen työt ovat omaa käden jälkeäni, joten eiköhän tämä tästä. Kaikkia yksityiskohtia en itse projektista kerro täällä kuitenkaan.
Tein siis etänä graafisen suunnittelijan työtä erääseen projektiin Seinäjoelle tämän vuoden kevään ja kesän ajan ennen ammattikorkeaopintojeni alkua. Työhöni kuului maskottien suunnittelu, bannerien teko yms. ja loppua kohden keskityin strippisarjakuvien piirtämiseen.


Aloitin työni maskottien suunnittelulla. Tein useampia vaihtoehtoja, vaikkakin ensimmäinen sininen kettu oli selkeästi sopiva hahmo maskotiksi. Kyseisen hahmon lisäksi maskoteiksi valittiin ruskea vihreään pukeutunut jänis ja harmaa pieni jänis.

Kun maskotit oli valittu tein seuraavaksi pari tutoriaali- ja esittelysarjakuvaa projektista ja toimintatavoista. Kaikki työt tehtiin englanniksi, koska projektista pyrittiin saamaan kansainvälinen.

Tein sitten projektin kotisivuille bannereita käyttäen valittuja maskotteja. Näistä bannereista on vielä kaksi tai kolme erilaista versioita erivärisillä taustoilla, jotta vaihtoehtoja olisi useampia värien suhteen, mutta laitoinpa tänne nyt parhaimmat väriset versiot.

Tämän jälkeen tein siis jonkin aikaa täyspäiväisesti strippisarjiksia maskottihahmojen seikkailuista.
Tämä työharjoittelu oli todella huikea ja tunnen oloni vieläkin hyvin onnekkaaksi, että edes sain tälläisen työn. Oli mielenkiintoista kokea miten etänä työskentely toimii ja varsinkin se, että pääsin tekemään oman alan juttuani ja vieläpä sarjakuviin liittyvää työtä oli aivan huippu juttu.
Tässä siis tämä postaus. Kiitos ja ensikertaan!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti