lauantai 31. tammikuuta 2015

Corel Painter spam ahead!

Heipsis!
Vielä ehdin yhden päivityksen tehdä tälle kuulle, mutta nyt onkin kuviakin joita näyttää, enimmäkseen kylläkin koulussa tehtyjä ja koulutöitä mutta jotain silti, yay!
Vielä kerran kiitokset kaikille välittämisestä ja ihanista yksityisviesteistä aiemman postaukseni vuoksi ja myös vihkionnitteluista!♥ Henkisten asioiden suhteen suunta on jo nyt parempaan päin. Käyn terapiassa ja muutenkin opiskelu vie taas ajatukset muualle, vaikka se myös väsyttää hyvin paljon ja koulupäivien jälkeen olenkin ihan puhki. :D

Mutta inspiraatiota riittää taas juttuun jos toiseen. Yksi lyhyt sarjisideakin tähän kuvaan liittyen putkahti mieleen ja jep, tahtoisin tehdä jo toisen PMV:n. minä lankesin ja sorruin, pmv olisi fnaf:sta :DD

Värioppikurssin jälkeen, jossa maalasimme paljon akryyliväreillä, jäi vielä intoa jatkaa maalaamista vapaa-ajallakin. Ostin A5-maalauspohjia ja myös minipohjia pienillä maalaustelineillä ja muutama luonnoskin on niille jo syntynyt.
Tämä yllä oleva maalaus oli tunnilla annettu tehtävä ja meillä oli vain se yksi päivä aikaa tehdä sitä. Ei mielestäni paras mahdollinen tulos, mutta toivon mukaan harjoittelun myötä saisin siedettävimpiäkin teoksia aikaan. Ja olen ajatellut, että jos maalaukset näyttäisivät tarpeeksi hyviltä, voisin myydä niitä taidekujilla ja kotisivullani. C:
Väriopin jälkeen alkoi digitaalimaalaus ja ohjelmana toimi Corel Painter 12. Uusi ohjelma minulle ja kuvatkin ovat sen mukaisia. En ollut edes aiemmin kuullut tästä ohjelmasta ennen tätä kurssia.
Tämä kanteletta soittava Lumme oli mielestäni onnistunein tekele ja uhrasinkin sen tekoon lähes kolme koulupäivää.
Nämä kaksi olivat aivan ensimmäiset töherrykset CP:llä. Opettaja käski vaan maalata "oma kuvat" kahdella eri tavalla (ja toinen kuva ns. raaputettiin esille mustan pinnan takaa), joten tälläiset syntyivät nopsaa vauhtia.


Ylhäällä: Mansikkakakku oli kolmas töherrykseni ja onkin sen näköinen. Siveltimet ja eri välineet olivat vielä hakusessa, kun ohjelma muutenkin toimi erillä tavalla kuin vanha tuttu Photoshop. Vaderin kuva kehkeytyi aika nopeasti. Hiusten piirtäminen on hauskaa..~
Alhaalla: Ja kun ideat alkoivat loppua niin pari Continue/Stop/Rise-fanarttiakin syntyi välissä.

Meidän piti tuoda myös jotain omia valokuvia käytettäväksi, joten maalasin mallista valokuvan vanhasta pakusta, jonka nappasin Australian reissullani (alkuperäinen kuva tässä). Tämän tekemiseen meni kaksi koulupäivää.
Perjantaina jäi vielä pari tuntia ylimääräistä aikaa, joten suhrasin vielä viimeiseksi tuomoisen kummallisen ylösalaisin roikkuvan mannekiini-otuksen.

PMMP-Henkilökohtaisesti
Jotain jännääkin on lähipäivinä luvassa, sillä ensiviikon torstaina lähdemme koulun kanssa Ruotsiin Jokimukan markkinoille. En ole aiemmin käynyt niin kaukana Ruotsissa, enkä varsinkaan Ruotsin Lapissa, joten olen jokseenkin innoissani tulevasta matkasta. C:

Tällä kertaa oli kuvapainoinen päivitys, mutta meikä on tyytyväinen siihen. On ainakin tehnyt jotain~
Kiitokset lukemisesta!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti