sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sad they fall as he starts to cry

Heipsis!
Joulut, uudet vuodet ja synttärit on nyt vietetty ja koulukin alkoi viimeviikolla. Loma kului aika hyvin tuhertaessa, mutta yksi asia vahvistui entisestään, josta en ole vielä täällä puhunut. Koitan pitää tämän mahdollisimman lyhyenä, sillä en tahdo mennä tarkkoihin yksityiskohtiin.

En ole viimeaikoina voinut oikein hyvin, henkisesti siis. En muista milloin tämä alkoi, mutta on se kestänyt jo pitempään. Niinkutsuttuja "huonoja päiviä" on enemmän kuin hyviä ja sellaisia etten tuntisi minkäänlaista surullisuutta tai itkisi. Olen nähnyt myös tavattoman paljon painajaisia, jotka menevät aiheiltaan laidasta laitaan auto-onnettomuuksista, kuoleisiin eläimiin ja muihin asioihin joita pelkään (esim. korkeat paikat) tai ihan siihenkin pisteeseen että näen kuinka Batter tappaa itsensä uudestaan ja uudestaan. Mutta kaikista pahimmat on ne, joissa minulle läheiset ihmiset kuolevat tavalla tai toisella. Eli unensaanti on jäänyt tosi vähäiseksi. Myös surullisuus aiheuttaa sen, että ruokahalu hiipuu välillä ihan kokonaan pois ja saatan olla puolipäivääkin tuntematta nälkää. Syöminenkin on enemmän pakkopullaa että migreenit pysyisivät loitolla. Kyseenalaistan asioita ja piirteitä itsessäni, jotka ovat minulle olleet arkoja aiheita lähes koko elämäni, eli itsetunto- ja luottamus ovat aika alhaalla.

Anteeksi tämä vuodatus. Tiedän että monella muulla asiat ovat paljon pahemmin kuin minulla. Mutta koen, että olen pitänyt joitain asioita sisälläni liian pitkän aikaa. Kävin loman loputtua terveydenhoitajalla ja nyt ilmeisesti harkitaan jonkinlaista terapiaa. Ilmeisesti en päässyt käsittelemään kaikkia asioita aiemmissa terapioissani ja jokin prosessi jäi kesken, en mie muuten tuntisi näin, koska se ei ole minua.
Mutta tahdon sanoa suuret kiitokset läheisimmille ystävilleni, jotka ovat ymmärtäneet ja tukeneet asian kanssa, eivätkä tuomitse minua pelkojeni ja heikkouksieni vuoksi. Miekin haluan tukea teitä niin hyvin kuin pystyn♥
Ja nyt sitten viimein muihin asioihin; Benin synttärin kunniaksi tekaisin tälläisen mainoskuvan perustuen hänen tekeillään olevaan albumiin Blue eyed emotion ja uusimpaan singleen nimeltään Silver Nights, Golden Dreams. Tulen muutenkin olemaan mukana albumin kuvituksen teossa, joten halusin tehdä jotain kokeillakseni jo jotain albumiin sopivaa tapaa tehdä ja värittää taustoja.
Kappaleen youtube-linkin linkkasinkin jo, mutta voitte myös ostaa singlen TÄÄLTÄ. ;)

Justuksen seuraava osa vieläkin kovasti mielessä, joten kun iski taas hinku piirtää joku herkullinen kakku, niin tungin Justuksen aiheeseen mukaan. c:

Happoradio-Nukahdistus
Mutta jep, koulussa on värioppia ja terkkaria nään taas ensiviikolla. Anteeksi, jos tämä postaus oli aika negatiivinen, mutta nyt jo tunnen oloni paremmaksi kun sain kirjoittaa. Kyllä mie parempaan päin suuntaan nokkani! Ja muutenkin tulevalla viikolla on eräs hyvin tärkeä ja iloinen elämänmuutos, jota olemme Benin kanssa odottaneet kovasti, joten seuraavaa päivitystä tulee varmasti sen jälkeen.
Kiitos kaikille lukemisesta ja ymmärtämisestä♥♥♥

6 kommenttia:

 1. Hyvä että pääset juttelemaan taas ammattilaisten kanssa jotka voi auttaa sua. Myös me lähimmäiset ollaan aina täällä kuuntelemassa sua jos sun ikinä tarvii jutella jonku kanssa ja terapeutti tai muu ei ole heti käsien ulottuvissa, muista että puhelin on. <3

  VastaaPoista
 2. Omaan blogiisi saat kirjoittaa mitä tahdot, eikä siitä tarvitse tuntea mitään häpeää tai huonoa omatuntoa uvu
  Hyvä että kuitenkin tartuit asiaan kiinni, toivottavasti terapiasta tulee olemaan apua! Kovasti tsemppiä sinne päin! ; w ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie oon vaan tämmönen vatipää, etten uskalla aina edes omaan blogiini kirjoittaa henk.kohtaisista asioista xD
   Kiitos ja samaa sinullekin! ♥♥

   Poista
 3. Tsemppiä! Terapia auttaa ja muista että aina voi jutella jos tarvii!

  VastaaPoista