lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kevättä kevättä~

Kevät porhaltaa eteenpäin ja myös koulumme kevätnäyttely ARS±VER lähestyy. Näyttelymme tulee olemaan myös Oulun Katugalleriassa, josta olen itseasiassa innoissani. C:

Viimeiset minimaalaukset on nyt tehty ja valmiina näyttelyyn. Myös kaksi digitaalista työtä printattiin eilen kauheen hianolle paperille. Nyt pitää vaan hankkia niille kehykset ja kehystää valmiiksi ennen näyttelyä. Myös minimaalaukset käyvät etukäteen mutkan koululla valokuvattavana Katugalleriaa varten.

Kiirettä on siis riittänyt eikä unta ole saannut riittävästi, mutta oh well. Toinen asia, mikä on ollut tärkeänä työnalla ja minkä vuoksi maalaan vieläkin akryyleillä on Benin Blue Eyed Emotion-albumiin tuleva artti. Minun lisäksi arttia on tekemässä muutama muukin ihminen ja itse keskityn enemmän ulkotilojen maalaamiseen.
Kyseisessä valokuvassa on hautuumaan maalaaminen menossa. Also, tässä siis on häpeänurkkani jossa mie aina maalaan. Lasipöytä on mummovainaan entinen ja tulee myös toimimaan loistavana valopöytänä tulevaisuudessa.

Kävimme viimeviikonloppuna päiväreissun Luleåssa moikkaamassa Benin serkkua, joka työskentelee Ruotsissa. Jokimukka-reissun lisäksi olen huomannut yhä enemmän kuinka kivalta paikalta Ruotsi vaikuttaa, vaikka sen kielen opiskelu oli kauheeta pakkopullaa. Tältä reissulta tarttui mukaan ruotsinkielinen Wreck this journal. Olin haaveillut tuollaisesta jo pitempään ja ei se nyt haittaa vaikka tuo sattuu olemaan ruotsiksi, googlekääntäjä auttaa.
Päivitän Tamagotcheista edelleen niille kuuluvaan Tumblr-blogiini, mutta pakkohan tuo oli näyttää. Kyseessä on japanilainen Tamagotchi School/TamaSuku ja on ollut tähän asti yksi ehdoton suosikkini. Olen myös harkinnut jonkinlaisten videoiden tekemistä Tamoista, mutta saa nähdä miten sen kanssa käy.

Meillä on ollut valokuvauskurssi meneillään koulussa ja siksi meille lainattiin koululta järkkärit ja olen vapaa-ajallanikin käyttänyt tuota kallista kapinetta hyödyksi. Yhtenä esimerkkinä photoshootti, jonka teimme Benin kanssa ala-asteen takana, jonka vieressä asumme. Sain siis vihdoinkin kuvia Batter-cossistani. Tulen pukeutumaan tähän cossiin mahdollisesti Oulun Kummaconissa kesäkuussa.
Lisää valokuvia Tumblrissa
1 | 2

Vielä loppuun my son
Kiitoksia lukemisesta! Ensikertaan! \o/

2 kommenttia:

 1. suosittelen myös vilkaseen Keri Smithin "this is not a book" ja "the imaginary world of". Ihastuin ensin Wreck this journaliin mut sit "this is not a book" tuntuu ehkä enemmän luovemmalta ratkasulta. :o Juutalaisputkesta löytyy vidioita näppärästi ^^ Toivottavasti teet koostetta et miten sun journal tuhoutuu! Ois jännä nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yo, toi The Imaginary world of vaikuttaa tosi kivalta kirjalta kans! x3
   Ainakin valokuvien muodossa aioin näyttää tuota Wreck this journalin sotkemista~

   Poista