maanantai 18. toukokuuta 2015

Tilaustöistä ja tyhmiä sarjisideoita

Heipsis!
Meillä muka jo nyt alkoi kesäloma, voitteko uskoa? Kyllä tuo meidän koulun systeemi on ihan kummallinen. Miusta tämä "loma" alkoi vähän turhan aikaisin, kun opintopisteitäkin pitäis muka saada jostakin. Nyt vaan odottelen kesäkurssien alkamista, sillä itse ilmoittauduin sarjakuvakurssille, joka ilmeisesti käydään onnekseni verkon kautta. Myös itsenäistä työskentelyä on luvassa, kun kaikkien täytyy tuottaa oma sarjakuva ja mulla on jo valmiiksi uniin liittyvä tarinantynkä mielessä. B)

Kesäkuu, tarkalleen sen alkupuolisko, tulee olemaan aika tapahtumarikas. Ensin lähdemme Benin kanssa Nightwish-risteilylle, johon ostimme liput melkein puolivuotta etuajassa. Tämä reissu tulee olemaan myös meidän häämatka. Sitten olis Oulun Kummacon, jos vaan rahat riittää (*kuumotus*) ja sitten viimeinen viisurinpoistoleikkaus. Hyi, pelottaa jo nyt, vieläpä kun tietää mitä odottaa aiempien kokemuksien ansioista..

Joskus tämän vuoden alussa kerroin siitä, kuinka ahdisti ja vähän kaikki tuntui hankalalta. Samoihin aikoihin koin myös jonkinlaista taiteellista ahdistusta, joten piirsin tälläisen kuvan, vaikka väritinkin sen nyt hiukan myöhässä. Enää en samalla tapaa pode tuota olotilaa enää, enkä sitä kaipaakaan takaisin, hyh.
Tämä kuva koittaa myös muistuttaa työtä, jota maalasin unessani niihin aikoihin ja opettaja vaan sanoi, että minun pitäisi "hidastaa vauhtia" ja "lopettaa olemasta luova". Varmaan koulu ja siellä kylvetty negatiivinen ja turhan vanhanaikainen asenne taiteeseen osittain aiheuttivat tuon olotilani.

Näin paljon lumet on jo sulaneet! Siivotessani pihamme, koristelin hiukan kukkapenkkiä. Nää tuuliviirijutut on ihan parsa! Miksi niitä myydään vaan vapunaikaan?

Ja tännekin näin tietoa siitä, että otan nyt commissioneja/tilaustöitä vastaan!
Saman commissionilmoituksen voi lukea DeviantArtista, Tumblrista ja kotisivuiltani. Kahteen mainittuun sosiaaliseen mediaan voi ottaa asiasta yhteyttä, jos on kysymyksiä, mutta parhaiten vastaan itse tilauksiin sähköpostilla. Viestiä voi lähettää siis vanhaan tuttuun osoitteeseen; henriak92[ät]gmail.com.


Vasen: Jonkinlainen Tamagotchi-kuume on ollut taas vaihteeksi päällä, joten piirsin yhden ehdottoman suosikkihahmoni, Kuromametchin. Myös Tama-blogini tarvitsi uuden iconin.
Oikea: Beta ja poistetut videopelijutut ovat mielenkiintoisia, eikö vain? Ja kun sain creepypastojen kautta tietää, että Sonic the Hedgehog 2:sessa piti ihan oikeasti olla taso nimeltään Genocide City (myöhemmin nimettiin Cyber Cityksi), niin johan sitä mielenkiito heräsi. Piirtämäni työ perustuu fanitekoiseen hack-tasoon, joka tehtiin sen pohjalta mitä nimi "kansanmurha kaupunki" toisi ensimmäisenä mieleen. Also, en ole aikoihin piirtänyt Sonic-fanarttia, joten tätä oli hauska tehdä.~

käskekää mua lopettamaan ennen kuin mopo karkaa käsistä, eiku oho se meni jo, mua ei voi enää pelastaa
Mun aivot sylttää vaan tälläisia ihan turhia ideoita, äh. Also, olen katsonut hyvin paljon kouluanimeita Benin kanssa joten syytän sitä. (syytän myös kuuntelemaani musiikkia x | x).
Idea olisi siis sarjakuvanmuodossa kerrottu alternative universe FNAF:tä, jossa päähahmot (vakio nelikko) ovat robottien sijasta anthroja, teinejä/nuoria aikuisia, opiskelevat eri aloilla ja perustavat yhdessä bändin.
Joten tekaisin neljälle päähahmolle ja muutamalle sivuhahmolle designit, vaatetukset ja värimaailman. Ja kyllä, olen jo kässäriäkin kirjoittanut, oho hups.

Valokuvauskurssin yhteydessä oli liikkuvan kuvan-kurssi, jossa piti kuvata jonkinlainen minuutin tai parin mittainen video. Päädyin lopputulokseen kuvata pikkulintuja lintulaudalla vanhempieni takapihalla. Kuvasin ikkunan läpi, mikä on syy siihen, etten päässyt yhtään lähemmäksi lintuja, ilman että ne olisivat lähteneet pois.
Tässä videossa on vielä aika paljon lunta, vaikka olikin viimekuussa kuvattu. Nyt tuo kaikki lumi on jo sulanut~

Eikait miualla tässä muuta. Vaikka varsinainen ensimmäinen lukuvuosi on ohi, se ei tarkoita sitä ettei miulla olisi mitään tekemistä. Mutta kiitoksia lukemisesta! Ensikertaan!~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti