perjantai 12. kesäkuuta 2015

Kesäistä taidevääntöä ja risteily

Heipsis!
Nyt se kesä alko tosissaan! Vaikka kelit ovat olleet aika sateisia ja tuulisia, se ei ole hirveenä miua haitannut, kun voi vaan piirtää ja maalata sisällä kun sille aikaa on (hue hue~). Olen saannut myös inspiraationi takaisin Mittumaarin kirjoittamiseen.
Kesäkuun alku on ollut kauheen menokasta ja kiireistä. Kävin Kawan luona vierailemassa (kiitos♥) ja tällä viikolla olimme Benin kanssa risteilyllä (siitä lisää alempana). Joudun valitettavasti jättämään Oulun Kummaconin väliin, sillä rahatilanteeni ei ole parhaimmillaan, mutta onneksi sentään sain siirrettyä viisurinpoiston ensivuodelle, hahaa! Koulun systeemi on myös hanurista, joten kesäkurssini alkaa odotettua myöhemmin. Pääsen opiskelemaan sarjakuvaa siis heinäkuussa, jotta saan ruotsin kurssin korvattua.
Paperinuket on niin kivoja, joten maalasin tälläisen isommalle pohjalle~
Tilaustyö Sakelle, kuvassa Kawan hahmo Curry
Tässä valokuvatodistetta siitä, mitä siis tein ihan kuun alussa ennen kaikkea reissaamista. Hain kirjastosta kummituksista kertovia kirjoja Mittumaarin taustatietoa varten. Oli hauskaa kysyä kirjastotädeiltä tietokirjoja yliluonnollisista asioista ilman, että kuulostan oudolta.. Tällä tiedolla saatan joutua muuttamaan tarinan lopetusta hiukan saadakseni siitä loogisen sen mukaan, miten varsinkin Suomessa tavatut aavelajit käyttäytyvät. Mutta jo tässä vaiheessa tarinalla on mukavasti pituutta lyhytromaaniksi (+kuvitus lisää sisältöä), joten pieni muutos ei ainakaan minua haittaa.
Ja kyllä, aloitin sen sarjakuvan, josta kerroin viimemerkinnässä.. häpeä
Lisöö musiikkia X | X | X
Tässä kansikuva, jonka tein piirroslehtiön kanteen. Tähän kuvaan käytin mustia rajauskyniä, vesiliukoisia puuvärejä, harmaita ProMarkereita ja tähtitarroja.
Suunnittelin myös, että kunhan sarjis on buustannut kunnon vauhtiin ja sivuja on hiukan enemmän (tai ehkä yksi kokonainen chapteri jopa) aion tehdä Tumblriin nettisarjispohjaisen blogin tälle jutulle. Ja taas, ihan omaksi iloksi ja monien asioiden (kaupunki- ja sisätilataustat, instrumentit, tarinan kerronta sarjakuvana yms.) harjoituksen vuoksi mie tätä tekisin. Tarinan suunnittelu on ollut tähän asti tosi hauskaa, joten siksi en tahdo heti heittää tätä ideaa pois.~

Ja sitten risteilystä! \o/ Lähdimme siis Silja Line-risteilylle (eka risteily, jolla olen koskaan ollut btw), jolla Nightwish esiintyi!
Olimme niin kauan halunneet nähdä kyseisen bändin livenä Benin kanssa, kun se on ollut iso osa meidän molempien varhaisempaa nuoruutta. Vaikka podin huonoa oloa kaiken aikaa ja stressasin asioita, kännisiä ihmisiä oli aivan liikaa ja jouduin jo keikan alussa menemään taakse, jonka vuoksi näin vain alle puolet keikasta (kuulin kyllä kaiken), niin koitin nauttia siitä niin paljon kuin voin. Mutta varsinkin seuraavana päivänä esitetty lyhyt akustinen esitys oli paljon rauhallisempi ja näin kaiken. Sain myös onneksi muutaman hyvän kuvan varsinaisesta keikasta.
Oli silti ihan jännä kokemus, mutta ulkoilmakeikat on enemmän miun juttu kuin sisätiloissa pidettävät.

Kawalta (suuret kiitokset taas♥) sain kolme tälläistä vielä pienempää minitaulupohjaa (jälkiruuat ovat olleet 8x10cm kokoisia, mutta nämä ovat 7x7cm), joten nyt kekkasin alkaa maalaamaan niille tälläisia "parodia" Tamagotcheja nimeltään Egg Friend (Tamagotchi tarkoittaa sitä englanniksi käännettynä, get it?). Tämä eka on tehty muistuttamaan 90-luvun mallia ja voin jo spoilata, että kaksi muuta tulevat olemaan 2000-luvun alun malli ja nyt modernimpi japanilainen värinäyttömalli.
Spoiler myös, että tulen tekemään vielä pari muuta jälkiruokamaalausta lisää, hue hue~

Eikait tässä taas muuta. Mahdollisesti lisää maalauksia ja muusta kesänvietosta ensikerralla. Nauttikaahan mukava kesä! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti