tiistai 7. heinäkuuta 2015

Against the ghosts of your past

Heipsistä vaan!
Kesä on vaan jatkanut rullailujaan ja mie oon suurimmaks osin vaan piirtänyt, maalannut, tehnyt töitä vanhemmille ja hengannut kavereiden kanssa. Täytyy kans myöntää, että tämä kesä on ollut miulle siitä hyvä, kun inspiraatiota on riittänyt paljon. Tunnen oikeasti eläväni kun voin vaan tehdä ja piirtää ja olla kerrankin murehtimatta että inspis ja into loppuisivat kesken ja huolehtisi koko ajan siitä, että onko tarpeeksi hyvä. Voin taas vaan tehdä kerrankin itselleni ja jakaa sitten aikaansaannoksia muiden kanssa.
Meillä alkoi viimeviikolla kesäopintona sarjakuvakurssi ja jo eka tunti tuntui kivalta ja leppoisalta. Kuulemma meidät pistetään tekemään joku pitempikin stoori improsarjisten jälkeen, mikä on kans kiva. Also, tää kesä on ollut tosi sarjakuva täytteinen ainakin miulle.

5Nights-sarjis pääsi siis nyt jo aluilleen! En mie sitä kokonaista ekaa chapteriä tehnyt, vaan tällä hetkellä kolme ensimmäistä sivua on nähtävillä Tumblriin tehdyssä nettisarjispohjaisessa blogissa. Päivitykset tosiaan tulevat 2-3 sivua kerrallaan kun minulla on vaan aikaa piirtää. Muistutut myös siitä, että et tarvitse tunnuksia Tumblriin, jotta pääset sarjista lukemaan.
Tämä sarjis on ollut miulle silleenkin uusi juttu, kun en ole koskaan ennen tehnyt ja julkaisut pitempää ja jatkuvaa nettisarjista. Aina jos olen sarjakuvia nettiin laittanut ne ovat olleet lyhyttarinoita tai 24 tuntia sarjista-tuotoksia. Jos tämänkin ansiosta tottuisin sellaiseen tasaiseen rauhalliseen piirtämiseen ja yleensäkin nettisarjiksen tekoon, niin ainakin yksi taiteellinen tavoite olisi saavutettu.
Ja 5Nightsia pääsee siis lukemaan TÄSTÄ linkistä!

Tämän luonnos oli lojunut aika kauan odottamassa maalaamista, kunnes kekkasin jonkinlaisen syvemmänkin idean työlle. Olin joskus jostain alelaatikosta napannut pari pakettia askartelusilmiä, joten päätin että nyt niille tulisi käyttöä.
Työn nimi on Judging Eyes (Tuomitsevat katseet) ja varsinkin fyysisessä muodossaan sen pointti on, kun ravistat maalausta, silmät voivat joka katsoa tuomitsevasti paria tai katsoa pois päin ja olla vaan välittämättä. Asia, joita monet homofobiset ihmiset ei vaan näytä ymmärtävän. Ei se niitä pitäis kutkuttaa jos kaksi poikaa/tyttöä pitää toisiaan kädestä tai osoittavat jonkinlaista rakkautta.

Miun HA Buddy (avatarhahmo) Goatlingsissa

Viimemerkinnässä näytinkin ensimmäisen maalauksen tästä virtuaalilemmikki-setistä ja tässä ovat nyt kaikki kolme valmiina. Alunperin vain yhdelle oli teline, mutta kaverini toi kirppikseltä muutaman lisää, joten sain siis kaikille omat telineet ja rusetitkin koristamaan niitä.~

Jälkiruokamaalauksiakin tuli nyt kolme uutta tehtyä. Setissä on banana split, karkkia ja leivoksia ja suklaa fondue. Päätin nyt etten vähään aikaan tule tekemään näitä jälkiruokamaalauksia enempää. Pieniä pohjia on vielä jäljellä, mutta päätin käyttää ne jollekin uudelle idealla, sitten kun sellainen tulee.
Kaikki nämä uudet maalaukset ja joitakin entisiäkin löytyy myytävänä kotisivuiltani ja myyn niitä myös ulkomaille Deviantartin kautta.

Eikait tässä muuta. Tälläinen taidepäivitys taas vaihteeksi. Mahdollisesti ensimerkintä on sarjiskurssilta tehdyistä jutuista.
Kiitoksia lukemisesta!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti