perjantai 24. heinäkuuta 2015

Sarjiskurssi purkissa!

Heipsis!
Toissapäivänä kesäopintona käyty sarjakuvakurssi saatiin päätökseen (paria viimeistä nopeaa tehtävää lukuunottamatta). Ja jos tähdet ovat asettuneet oikeille kohdilleen taivaalla, niin uuden lukuvuoden pitäisi alkaa ensikuun alussa.

Kurssi oli hiukan erilainen kuin odotin, emme tehneet missään vaiheessa yli kahta sivua pitempää sarjista huolella ja pitemmällä työajalla, mikä oli hiukan pettymys näin perfektionistina. En myöskään päässyt käyttämään keksimääni tarinaideaa selkounista ja unihalvauksista, mutta ehkä voin käyttää sitä joskus jossain toisessa projektissa.
Mutta on miulla sentään jotain näyttämisen arvoista tältä kurssilta. Kaikki kolme sarjakuvaa on piirretty lyijykynillä ja väritys harmailla ProMarkereilla.

Ensimmäisenä tehtiin hourly comic, eli yhtenä päivänä piirretään joka tunnin tapahtumat ylös. Ja koska miun elämä on tosiaan tylsää katsottavaa niin ei tämä sarjakuvakaan ole kummoinen.

Seuraava isompi tehtävä oli kässäritehtävä. Jokaisen piti kirjoittaa käsikirjoitus 1-2 sivuiselle sarjakuvalle. Sitten kässärit pistettiin sekaisin ja jokaisen piti piirtää jonkun muun kässäristä että myös omasta kässäristä sarjis.
Etiäinen perustuu omaan kässäriini. Jollain taialla ja kovalla sisulla sain tämän kaksi sivuisen jutun tehtyä parissa päivässä ilman että siitä tuli ihan täysin kuraa (suuri kiitos kaikille kurssilaisille palautteesta♥).
Tämä sarjakuva perustuu sitten Tommin kirjoittamaan kässäriin.

Mutta tosiaan, sarjiskurssi on purkissa mutta mie jatkan sarjispiirtoa 5Nightsin muodossa.
Kiitokset Piritalle kurssista ja ensikertaan!

6 kommenttia:

 1. Henkka vitsi sä oot hyvä piirtään ja aika ahkera! Kiva ku sulla on inspiraatiota!

  Mulla sitä ei oikein löydy aina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siekin löydät inspistä pian. :3
   Kiitos kiitos!♥♥

   Poista
 2. Sä inspiroit mua aika paljo ja ainii sä autoit mua taman kaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä sanoa, oon niin iloinen ja otettu näistä siun viesteistä! x,3
   Kiitos kovasti vierailusta blogissani!♥♥♥

   Poista
 3. Sä tykkäät just samoista jutuista ku mä! Kuka on muute sun fav Fnafista? Mun on Mangle ja tietysti Foxy pallero ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie pidän kovasti perusnelikosta (ekan pelin Freddy, Bonnie, Chica ja Foxy), mutta jos on aivan pakko valita yksi, niin kyl se on Freddy. :3

   Poista