sunnuntai 20. syyskuuta 2015

We're just tryin' to make it through the night

Heipsis! Hoksasin, että en ole vielä tälle kuulle tehnyt yhtään postausta, joten tässäpä tämmönen pikainen tilannepäivitys.
Syksy porhaltaa vaan menemään ja mullakin alkoi viimein uusi lukuvuosi, jonka vuoksi olen ollut aikamoinen stressipallo koko syyskuun. On se kyllä kumma, että kesälomat alkavat liian aikaisin ja kestävät liian pitkään, mutta auta armias kun on vihdoinkin tunteja niin sitten tumpataan kaikki kurssit samaan syssyyn, ihan kuin niillä ei olisi aikaa tai viitsimistä opettaa meille syvemmin mitään. Animaatiokurssillekin pitäisi uusi ohjelma handlata vaikka sitäkin käytiin vain yhdellä tunnilla yksi pintaraapaisu. Tuleekohan nyt tästäkään mitään..?

Luennoilla olen piirtänyt sivuja 5Nightsiin ja vapaa-ajalla sitten tuhertanut muuta ja tehnyt postikortteja (silloin kun en ole metsässä kömyämässä marjojen perässä). Vaikka Kitaconiin on vielä jonkin aikaa, niin on ollut jo conikuume päällä ja tehnyt mieli valmistautua tulevaa varten.
Ensimmäinen kunnon cutouttyö, jonka tein luonnoskirjaan
Positive Buddies
Cheeks Chan Tribute
Eli tässä pari valmista postikorttia. Tarkoituksena olisi saada vielä ainakin kolme korttia tehtyä, jotta olisi kans jotain tarjottavaakin taidekujalla. Hoksasin vaan, että sellainen terävä ja pieni askarteluveitsi olisi aika nasta väline tälläisten töitten tekemiseen. Enköhän mie joskus sellaisen saa hommattua.
Alempi kortti on itseasiassa tribuuttiartti sellaiselle virtuaalilemmikille kuin Cheeks Chan, jonka on valmistanut japanilainen leluyritys Takara Tomy. Noin viikko sitten sinisen värinen V1:seni saapui postissa ja voi että! Aivan ihanahan se on! Vaikka Cheeks Chan lasketaan virtuaalilemmikiksi, se on jossain määrin ennemmin kannettava pieni peli. Se ei piippaa huomiotasi laisinkaan (paitsi jos patteri on lopussa), se ei voi kuolla, vaan menee yksinkertaisesti lepotilaan kun et pelaa sen kanssa. Siitä ei siis tarvitse kantaa stressiä samalla tavalla kuin normaaleista Tamagotcheista, ja koulussakin kun kiirettä pukkaa, niin tää kaveri on stressin helpottaja kahvipausseilla.
Eli long story short, Cheeks Chan on ihan parsa~


Muutakin arttia on tullut tehtyä 5Nightsia varten. Ekassa on taas erilaiset vaatetukset päähahmoille (en tiiä, vaatteiden suunnittelu on kivaa) ja näytin kans mitä hahmot kantaa laukuissaan/repuissaan ja taskuissaan. Toisena on sitten blogille ja playlistille tarkoitettu bannerikuva. Kokoamani musiikki playlist löytyy täältä.
Raphael the Raven
Vielä lopuksi tekaisin nopsasti tänään youtubettajan MKGamerrin synttäreiden kunniaksi kuvan hänen FNAF-fanihahmostaan. MK tekee tosi hyviä creepypasta- ja kauhu aiheisia videoita ja olen seurannut häntä jo pitkän aikaa, joten halusin ihan respektinä tekaista jotakin hänelle. 8)

Tää oli vähän tämmönen sillisalaattipostaus, mutta toivottavasti tästä sai jotain selvää.
Kiitos lukemisesta ja kaikille jaksamisia syksylle!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti