lauantai 31. lokakuuta 2015

Väsynyt halloween

Heipsis ja pahoitteluni pienoisesta hiljaiselosta!
Olen yksinkertaisesti ollut tavattoman kiireinen ja koulutuntien jälkeen aina väsynyt ja kädet täynnä työtä. Päivittelen kyllä edelleen aktiivisesti taiteen osalta Tumblr-blogiani ja nyt olen hommannut myös Twitter-tilin. Sinne postailen jotain randomkuulumisia ja work in process-juttuja kans aika paljon. Minut löytää täältä!
also lensin vastikään nurin jäisissä portaissa, jossa loukkasin vasemman kyynärpääni, joten olen ollut kans pienoisissa kiputiloissa aina välillä x__x

Kitacon lähestyy ja sen vuoksi olen näitä postikorttejakin tehnyt aina kun vaan on ideoita ja aikaa. Tein myös kotitekoisen pahvisen postikorttitelineen, koska Ebayn telineiden postikulut nousivat yhtäkkiä rankasti. Viimeisin kortti tuli tehtyä ennen syyslomaa ja valokuvauskurssin tehtävää varten kuvasin ja editoin videon kortin työvaiheista. Vielä vähän parempi tapa (aikaisemman aiheeseen liittyvän blogimerkintäni lisäksi) näyttää miten mie noita leikkaa-liimaa töitä teen.
Koulun puolesta siis tullut tehtyä kamalasti töitä. Englannin kielen kurssia varten piti suunnitella esitys jostain taiteenmuodon kehityksestä, joten päätin aiheekseni indiepelit. Taisin panostaa siihen tehtävään ja sen tiedonhakuun vähän liikaakin, kun niinkutsutusta raportista tuli kuusi sivuinen, oho hups. Mutta koska aihe oikeasti kiinnostaa, niin voisin puhua siitä vaikka loputtomiin ja kaikki ei mahdu kymmenen minuuttiseen esitykseen.
Myös animaatiokurssilla olemme aloittaneet ihan kunnon työskentelyn. Pääsin siis tekemään animoitua traileria tulevalle kesäprojektisarjakuvalle, jolle on myös nimi päätetty (nimeksi tuli Hereafter). Sarjakuvan kieli on vielä vähän mietteillä, että tekisikö ihan suomeksi, niin kuin alunperin suunnittelin vai englanniksi. Vaiko molemmat? Saa nähdä.. Mutta tällä hetkellä panostan nyt animaatioon ja postailen siitäkin lisää kun sen aika on.
Sain myös 5Nightsin ekan chapterin päätökseensä jonkin aikaa sitten! Woo! \o/
Huolimatta siitä pelosta, että fandom käy kurkkuuni käsiksi syystä tai toisesta, oon tosi iloinen että aloitin koko projektin ja vaikka tarina onkin vielä tosi alussa, oon päässy edes näin pitkälle. Yleensä pitkiksi tarkoitetut sarjisprojektini ovat lässähtäneet ja unohtuneet kun olen menettänyt mielenkiintoni niiden tekemiseen nopeasti. Kohta pääsen starttaamaan toisen chapterin, joten tästä on hyvä jatkaa~
Joku random kokeilu, jota rupesin leikkelemään rentoutuakseni

Sain viimein uuden idean minimaalauksille (uusia pohjia ja telineitä tuotiin lisää Suomalaiseen onneksi), jossa voin edelleen leikellä pieniä juttuja ja myös käyttää Promarkereita. Eli uutena aiheena teen tälläisiä pyykkinaru-maalauksia/kollaaseja, joissa käytän lankaa ja minipyykkipoikia ripustaakseni kaksiuloitteisia vaatteita ja esineitä niihin. Näitä tulee olemaan kolme ja toivon että saan ne mahtumaan myyntipöydälleni Kitaconissa.

Tässä vähän tämmönen nopea päivitys näin kuun lopulle. Työtä riittää, joten seuraavan kerran päivitän Kitaconin jälkeen. Kiitos lukemisesta ja hyvää halloweenia!♥
mie meen takas syömään suklaata ja hypettämään viimeisintä fnaf world teaseriä aaaaaaaaaaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti