sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Luurankoja ja Kitacon 7

Tähän alkuun nopeasti Kitacon 7:sta, joka pidettiin Kemin Sauvo-talolla 14. päivä tätä kuuta.
Minulla, Benillä ja Kawalla oli kaikilla omat pöydät mutta olimme kolmestaan samassa poppoossa. Postikorttitelineeni vei muutenkin paljon tilaa pöydältä, joten pöydän jakaminen olisi mennyt hankalaksi. Pehmomaskottini oli myös suuressa suosiossa ja monet kyselivät sen hintaa, kunnes noin puolivälissä conia jouduin teippaamaan Freddyn vatsaan lapun, että kaveri ei ole myytävänä. Mutta muuten tämänkin kerran myynti onnistui odotettua paremmin, mistä olen tosi iloinen ja kiitollinen.
Ainoa mikä tältä kerralta jäi uupumaan oli uudistetut käyntikortit, joita en saannut teetettyä rahan ja ajan puutteen vuoksi. Muistutus siis vielä heille jotka ottivat käyntikorttini mukaansa (ja samalla ilmoitus tähän blogiinkin), että käyntikortissa oleva nettiosoite tulee vanhentumaan jonkin ajan päästä. Pencilcase of Flowers-sivulla ei siis tule olemaan enää myyntitoimintaa, sillä tein vastikään uudet kotisivut. Pencilcase tulee olemaan auki vielä jonkin aikaa, jotta linkit uuteen sivustooni ja sosiaalisiin medioihin on vielä siellä näkösällä, ennen kuin suljen sen.
Mutta tosiaan, vielä kerran kiitokset onnistuneesta conista, kamujen seurasta ja kaikille jotka ostivat tuotteitani tai kävivät katsomassa ja moikkaamassa!♥
Nämä pyykkinaru-työt olivat myös myytävänä
Mitäs muuta? Koulussa kamala kiire, jos ei muuta. Animaatioprojekti etenee hyvää tahtia ja on jo lähestymässä päätöstään After Effects-vaiheessaan. Vielä täytyy tehdä muutamia kamerazoomauksia ja -pannauksia, valo-ja hohtoefektejä ja viimeisenä äänieditointi ja muu pikkukorjailu ja viilailu.
Ja kuten jo tuossa aiemmin mainitsinkin; uudet englannin kieliset kotisivut ovat nyt pystyssä!
Meidän piti koulun puolesta muka tehä Wordpress-blogi (meinasin ensin tehä sinne kotisivut, koska mitä mie nyt kahella blogilla teen), mutta mie turhauduin sen kanssa niin paljon, että luovutin ja löysin sellaisen kotisivusovelluksen kuin wix.com. Ja voin kyllä sanoa, että ilmaiseksi sovellukseksi on kyllä tosi monipuolinen ja helppokäyttöinen ja sisään pääsee ihan Google-tunnuksilla.
Uuteen kotisivuuni pääsee TÄSTÄ.
Tumblr miulla on ollut pystyssä jo sen neljä vuotta, kun aloitin koko homman Limingassa, enkä koskaan muuttanut ulkoasua...kunnes nyt. Tuli vaan niin kivan näköinen, että oli pakko jakaa tännekin. look at the lil skeleton uguu
Eksyin tosi pahasti Undertalen pariin, kuten näkyy ja pelasin itse pacifistina aika lähelle loppua, kunnes heikot hermoni pettivät, joten huonona pelaajana katsoin loput youtubesta.
Mutta; mitä muuta mä voin tästä pelistä enää sanoa, mitä ei oo jo sanottu? Kuten mulle alussa jo vihjailtiin, niin pikkaset OFF-vibathan siitä tuli ja yksi niistä syistä miksi hurahdin tähän niin äkkiä. Monipuolinen, värikäs ja rakastettava hahmokaarti, mielenkiintoinen, hauska ja samalla henkeäsalpaava, kaunis ja surullinen tarina ja karmaisevat neljättä seinää rikkovat kauhuviitteiset hetket, hyvin piilotetut ja creepit salaisuudet, aivan älyttömän upea soundtrack ja kunnon retrografiikat on ne asiat mitkä tekivät tästä pelistä aivan unohtumattoman ja korvaamattoman kokemuksen. Olen ainakin omalla kohdalla huomannut sen että jos peli/sarja saa minut nauramaan että myös itkemään, se on mun makuun sopiva. Long story short, I ♥ Undertale aivan mahtava peli, 15/10, ostakaa se jo herrantähen
..mutta ajatelkaa lapsia!!
Peleistä lisää puheen ollen (ja vieläpä RPG-peleistä), ootan vieläkin innolla ensvuodella julkaistavaa FNAF Worldia, jonka teasertrailer ilmestyi halloweenina. Pari tosi söpöä soundtrackikin oli kuultavina jonkin aikaa fnafworld.com-sivustolla, kunnes sivu meni ihan pimeeksi. Mutta nyt taas on sentään uutta, jota odottaa~
The Stalker
Vielä loppuun tämmönen kurkistus omien töitteni osalta myös. Tarkoitus on tehdä eräällä teemalla (en taho täysin spoilata, mutta eiköhän tämä eka työ anna vähän ideaa) ensin kolme ns. negatiivista työtä ja sitten vastapainoksi kolme positiivista. Maalauspohjien koko on tällä kertaa 12x17 cm ja leikkaa-liimaa-tekniikalla mennään edelleen taustan ollessa akryylimaalaus ja irtoelementit ProMarkereilla väritetyt. Uutena juttuna on saada jotkit elementit tulemaan pohjasta ulos paksummalla kaksipuoleisella kiinnitysteipillä.

Kiitoksia lukemisesta ja hyvää varhaista joulunodotusta kaikille!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti