torstai 31. maaliskuuta 2016

Lits läts kevät+commissionpäivitys

Heipsis vaan!
Taas kevät tulee ja siksi myös tulin kiireellä taas tänne rustaamaan tämän kuun kuulumiset. Koulu on jälleen suurimmanosan ajasta pitänyt kiireisenä, mutta on tullut myös pitkästä aikaa tehtyä kunnon kirjoitustyötä Hereafter-projektin suhteen (olin myös flunssassa tässä pari viikkoa sitten, ei kuumetta tai edes kauhean oireinen mutta kesti pitkään senkin edestä). Olen huomannut sen, että välillä on kausia, jolloin kirjoitan enemmän kuin muulloin, mutta kesän jälkeen pidin aika mojovan pituisen tauon. Kirjoittaminen ei vaan napannut jonkun aikaa. Nyt kuitenkin juurikin tämän tulevan/jo nyt työnalla olevan isomman projektin vuoksi, tulen tekemään kirjoittamista tavallista enemmän, koska tekstipohjainen käsikirjoitus täytyy työstää ensin ennen kuvakäsikirjoitusta ja kesällä tapahtuvaa piirto- ja taittotyötä.

3D-kurssi saatiin päätökseen ja hiihtoloman aikana meidän opettaja tulosti 3D-printterillä meidän töitä fyysiseen muotoon. Tässä twiitissä näkyy miltä pikku robotti näytti aluksi. Kyllä, se oli ensin tuollainen ruma punainen palikka ja minun piti teräasein ikäänkuin kuoria se ulos, viilata pintoja sileiksi ja lopuksi maalata oikean väriseksi. Lopputulokseen olen itseasiassa aika tyytyväinen. Ja mikä tärkeimpänä; pääsinpähän kurssin läpi.

Päädyin muuten myös sellaiseen päätökseen, että jätän tältä keväältä väliin koulumme kevätnäyttelyn kahdesta syystä. Päälimmäisenä se, että tulen varmasti olemaan aika kiireinen Hereafter-projektin parissa ja toiseksi näyttelyn teemaksi valittiin aihe, joka ei kovin sytyttänyt minua. Joten mahdollisesti ensivuonna uusiksi.
Sain tehtyä pari raamityötä tämän kuun aikana (toista niistä en laita tänne, koska en ollut kovin tyytyväinen siihen, mutta se löytyy miun DA:sta ja Tumblrista). Tämä hylätty majakka-työ sen sijaan onnistui niin kuin olin suunnitellutkin. Koko työn väritys on tehty Promarkereilla ja taivas ja meri on tehty läpinäkyvälle kuultopaperille. Tussia voi hyvin levittää tälle liukkaalle paperille, jolloin jäljestä tulee aika maalauksen omainen. Sain vihdoin myös ihanan valkoisen geelikynän, jolla saa kaikkea pientä yksityiskohtaa lisättyä valkoisen maalin sijasta.
Pari minimaalausta, jotka tein kavereilleni kiitokseksi siitä, että
he antoivat minulle suurimmanosan Promarkereistaan.

Varmaan arvaatte taas mitä olen pelannut... hyi minnuu.
Ja 5Nightsia olen piirtänyt myös, kun intoa sen tekemiseen on ollut. Kakkos chapter on kohta lähestymässä loppuaan. Tarkoituksena olisi ainakin saaha nyt kakkonen päätökseensä ja kolmonen alkuunsa ennen kesää, koska kesällä siitä tulee vuosi kun aloitin koko projektin. Huh heijaa~

*- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - *
Laitanpa nyt tännekin varmuuden vuoksi:
Päivitin rankalla kädellä tilaustyöinfoani! Otan vastaan lyijykynä- ja digitaalisten piirrosten lisäksi akryyliminimaalauksia, pikseliarttia ja leikkaa-liimaa töitä niin tasaiselle pohjalle kuten postikortin muotoon ja kokoon ja minitaulupohjalle vähän enemmän kolmiulotteisessa muodossa. 
Tarkempi ja isompi lisäinfo löytyy Tumblristani ja kotisivuiltani!
*- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - *
Eikait miulla muuta taas.
Tällä hetkellä on joku viekkaasti hereille nouseva art blokki iskemässä päälle (samanlaatuinen minkä aikalailla jouduin kestään viimelopputalven/kevään; eli "kaikki mitä teen on shaibaa ja urastani ei tule mitään"-vipu kytkeytyi päälle). Mutta eiköhän tämäkin ole ohimenevä. Nyt vaan vaikka piirrän sitten niitä turreja, että pysyy hyvä mieli eikun-!
Mutta kiitoksia lukemisesta ja mukavaa kevään alkua!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti