lauantai 23. huhtikuuta 2016

Sarjiksia ja luovaa kirjoittamista

Heip!
Tämä tulee olemaan erittäin suppea ja lyhyt päivitys normaaleihin kuvan täytteisiin päivityksiini verrattuna tällä kertaa monista hyvistä syistä johtuen.
Artblokki ei onneksi päässytkään täysin niskan päälle, vaan sen sijaan kirjoittamisinto vaan kasvoi/nyt miun täytyy kirjoittaa paljon koska syyt, joihin menen kohta.
Tärkeän sivuhahmon luonnos
Tämän kuun puolivaiheessa Hereafter-projekti lähti kunnolla käyntiin Taiteellinen produktio-kurssin (joka on myös lievästi yhteyksissä Nykytaide-kurssin kanssa) myötä. Kyseisellä kurssilla meidän pitää suunnitella ja tuottaa valmiita näyttelykelpoisia teoksia, joille sitten pystytämme yhteisnäyttelyn ensisyksyllä. Tuutoropettajani lupaili jo aikaa sitten, että voisin tehdä jotain Hereafteriin liittyvää tälle kurssille ja niin päätinkin, että sarjakuvan kannet (etu ja taka) ja sisäkannenkuva tulevat sitten näyttelyyn ripustettaviksi töiksi.

Joten nyt tämän kuun loppu ja koko toukokuu tuleekin olemaan intensiivistä työtä Hereafterin käsikirjoituksen ja muun tarpeellisen ns. alkuvalmistelun kanssa. Ja juurikin tämä käsikirjoitus (plus eräs toinen tekstipainoitteinen elementti sarjikselle, en vielä spoilaa *audible wink*) on myös ollut osasyy suurelle luovan kirjoittamisen määrälleni viimeaikoina. en toki yhtä kaunista lauantai-päivää tuhlannut lyhkäisen randomin fanfikin kirjoittamiselle, jotta voisin välttää erään toisen epämukavan kurssin töitä älkää vaan kertoko niille opettajille pls

Ja niin tietysti, 5Nightsin kakkos chapteri pääsi loppuunsa ja kohta tosiaan on vuosi kulunut siitä kun aloitin koko sotkun, eli koko paska on kohta vuoden ikäinen, woooooo! \o/ *vetää perseet*
Kesäksi valitettavasti tämä sarjis tulee jäämään hiukan jäihin juurikin Hereafterin vuoksi, mutta tulen varmasti aloittelemaan kolmos chapteria pikkuhiljaa aina välillä luovia taukoja pitäessäni. Tämä tulee olemaan kesäksi yksi stressinlievitys apuvälineeni sitten videopelien lisäksi (terveisin nörtti, joka osti Scottin pelin The Pilgrim's Progress, pelasi sen kolmessa päivässä läpi ja tykkäsi siitä kovasti vaikka ei ole kristitty, hys lasketaan se researchiksi ja senpain työn arvostamiseksi tai jotain emt).

Voi varmaan jo arvata mihin jatkan tästä. Päätin myös että tulen päivittämään koko kesän ajan tänne Hereafterin edistymisestä, joten seuraavat postaukset tulevat olemaan vahvasti painottuneina tähän kyseiseen projektiin.

Nauttikaahan auringosta ja kiitos lukemisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti