perjantai 27. toukokuuta 2016

Kiireinen toukokuu

Heip!
Jälleen näin kuun lopulle ehdin juuri nipin napin päivittämään tänne.
Kuten otsikosta ilmenee, tämä toukokuu on ollut todella kiireinen ja työtä täynnä koulun, Hereafter-projektin että myös muun elämän kanssa. Meidän rivitaloilla alkoi ulkovuoriremppa, mikä tarkoittaa siis kauheasti kovia porausääniä pitkin päivää ja kaikkien kämppämme ikkunoiden peittämistä niin, ettei päivänvalo pääse ollenkaan sisään. Tuntuu kuin olisi taas pimeä talvi kesän alun sijasta.. Tottakai käyn aina välillä ulkona, että edes muistaisin kuinka aurinkoista ja vihreää siellä alkaa jo olemaan.

Välillä tein myös koulutöitä kaverini bird-legin seurassa köh silloin kun emme pelanneet videopelejä tai naureskelleet sinätuubapaskoille köh koska välillä on mukavaa tehdä luovaa työtä jonkun toisenkin seurassa kuin vain aina yksin istua häpeänurkassa söhertämässä.
Hereafter-projektin alkutyö alkaa olla melkein purkissa ja amk myös hyväksyi projektini vapaa valintaiseksi kesäopinnoksi. \o/
Päädyin siis tekemään kuva-ja tekstikäsikirjoituksen samaan aikaan, koska totesin sen helpommaksi ja aikaa säästävämmäksi. Ja kun kässäri valmistui, pystyin jatkamaan työtä toisen isomman tekstimateriaalin parissa ja sain sen myös valmiiksi aiemmin kuin pelkäsin sen teon kestävän. Eli kässärin materiaali mukaan laskettuna olen kirjoittanut tekstiä yli kymmenen tuhannen sanan edestä koko projektia varten. Huh huh.. Nyt saa luova kirjoittaminen jäädä hetkeksi taas sivuun.
Tässä myös valokuvat valmiista taka- ja etukansikuvista, jotka tein tosiaan osana Taiteellinen produktio-kurssia. Ainoa mikä on jäänyt hiukan aikataulusta jälkeen on sisäkanteen tuleva pikselikuva, mutta saatan ehkä vielä ehtiä tehdä sen valmiiksi ennen tämän kuun loppua. Kesäkuussa sitten alkaa varsinainen sarjakuvan piirto..~
FNAF Worldin kakkos update tapahtui
Joku random homopaskapiirros
Ehdin myös onneksi aloittamaan 5Nightsin kolmos chapterin. En vain tosiaan tiedä paljonko ehdin piirtää sitten kesällä, mutta koitan edelleen ainakin edes kaksi sivua kuukaudelle saada ulos.

Taas kauheen lyhkäinen päivitys, mutta tässäpä oli kaikki mainitsemisen arvoinen. Mie twiittaan Twitteriini kuitenkin lähes päivittäin projektista ja kaikesta muusta asian vierestä, joten sieltä voi seurata miun perseilyjänijuttujani.
Kiitos lukemisesta ja aurinkoista kesänalkua!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti