sunnuntai 14. elokuuta 2016

Hereafter on julkaistu!

Painokset saapuivat nopeammin perille, kuin osasin kuvitellekkaan ja niissä ei myöskään ollut painovirheitä yms. Kaikki sujui suunnitelmien mukaisesti!

Sarjakuva on siis juuri nyt luettavissa DeviantArt-galleriastani ja fyysisiä kopioita on saatavana Storenvy-kaupassani, jossa ostomahdollisuuksiin kuuluu Suomen sisäinen myynti ja postitus! Siellä maksutavaksi käy Paypal.

Vielä kerran tosiaan niille, jotka eivät mahdollisesti ole seuranneet tätä projektia alusta saakka:
Hereafter on paranormaali tarinapainoitteinen sarjakuva, joka perehtyy unien mysteereihin, etenkin selkouniin ja unihalvauksiin. Tarina on kuvattu anonyymin tallaajan näkökulmasta, jotta päähahmo olisi mahdollisesti samaistuttavissa lukijalle.
Koko sarjakuva on värillinen/harmaasävyinen ja toteutettu perinteisin välinein, hyödyntäen kehittelemääni leikkaa-liimaa-tekniikkaa. Lehti on B5-kokoa, englannin kielinen ja kokonaisuudessaan 24 sivuinen (sarjakuva on 22 sivua pitkä).


Lue Hereafter TÄSTÄ linkistä!
Ja osta Hereafter TÄSTÄ linkistä!

Suuret kiitokset Picasetille nopeasta ja sujuvasta painopalvelusta ja kiitos kaikille lukijoille ja muille kanssataiteilijoille ja tukijoilleni, siitä että tämä projekti pääsi päätökseensä! ♥

3 kommenttia:

 1. Siistii että sait noi fyysisinä. Varmana hyvä sarjis, koska sun tekemä!

  VastaaPoista
 2. Im from Tumblr & had to use Google translate for your blog post xD

  The art style was whimsical but clumsy. You need to practise drawing perspectives and more diverse features. Every character in the comic had the same basic face and the same body, even the centaur, and they don't fit into the environments. I noticed the same problem in your 5 Nights comic. Your texturing and coloring skills are really good though.

  The idea was cool but the execution fell flat. The basic idea was interesting but in the end it amounted to an info dump by some random dude. If you had a page limit, you should have paced the comic differently. Now the ending is rushed.

  Not the worst comic I read but needs work. 65/100.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for taking the time to read and review my comic, I appreciate it :)

   Poista