torstai 11. elokuuta 2016

Ohops, menikö kesä jo?

Niin se vaan tosiaan äkkiä hurahti jo tuo kesä, vasta nyt olen alkanut sisäistämään että se on jo kohta ohi.
En tosiaan päivittänyt tänne ollenkaan pariin kuukauteen syistä, jotka saatattekin jo arvata (katso aiempi postaus). Oli kyllä tarkoitus kesä- ja heinäkuussa päivittää tuosta Hereafter-projektista, mutta huomattavasti helpommaksi kävi koota isompi postaus projektin lähestyessä loppuaan ja tehdä pieniä tilannepäivityksiä ja jättää aivopieruja Twitterin puolelle.
Art vs Artist-haaste
Kesäkuussa saimme vieraita toiselta puolelta maapalloa Benin vanhempien viipyessä meillä pari viikkoa. Pyörittiin aika paljon tällä meidän pohjoisella kotialueella ja hiukan jopa Ruotsin puolella. Kesäkuu oli aika sateinen (yhtenä aamuna satoi jopa räntää, voitteko kuvitella?!), kun taas heinäkuu kuuma ja ukkosia pursuava. Aurinkoisina päivinä on tullut myös pyöräiltyä paljon ja monesti eksyin joen rannalle heittelemään kiviä ja olemaan vaan. Kyllä aivotkin välillä happea tarvitsee kaiken työn keskellä.
Kuten itse jo vähän arvelinkin, 5Nights jäi hiukan jäihin toisen sarjiksen tullessa selvästi tärkeämmälle sijalle. Uusin sivu on lojunut pitkään luonnosvaiheessaan, mutta kunhan tästä uusi lukuvuosi starttaa käyntiin, niin voin taas piirtää onnellisena turrisarjakuvaani luennoilla.

Kun olen pitänyt taukoja Hereafterin piirrosta, piirsin joko jotain aivan muuta tai pelasin videopelejä. The Vanishing of Ethan Carter ja Homesick menivät läpi, jonka jälkeen Steamin kesäalesta rupesin pitkästä aikaa pelaamaan taas Alan Wakea ja päädyin myös tahkoamaan läpi Dust: An Elysian Tailia.

Kuten myös näkyy, eksyin hiukan Don't hug me I'm scared-youtubesarjan äärelle. Pakko vaan antaa respectiä kaikille, jotka olivat siinä mukana tekemässä. Aivan mahtavasti toteutettu videosarja.
Lainaus on PT-pelistä (Silent Hills Playable Teaser)
Päästiin myös pitkästä aikaa Kawan kanssa hengailemaan ja oli nastaa piirtäessä ja kävellessä ulkona Pokemoneja metsästäen. Uskallettiin käydä jopa uimassakin ja lähtihän se talviturkki hiiteen tälle kesälle. Jotenkin meillä kahdella syntyy aina sellainen inspiroiva ilmapiiri ja sitten ollaankin innoissaan rustaamassa ties mitä. :3
Ja tämänkin sarjan toinen vuosipäivä meni jo. Kyllä se aika vaan rientää..
Tulipas tylsän kuuloinen postaus, kun suurinosa kesästäni on tosissaan mennyt tuolle Hereafterille. B)
Mutta eipä tässä. Kuten jo mainittu, Hereafterin painatus ja kopioiden saapuminen kotiovelle on itseasiassa niin lähellä, että jo ihan jännättää..
Syyskuussa tosiaan pitäisi alkaa uusi lukuvuosi ja tämä elokuu on vielä asioiden järjestelyä Hereafterin myymisen ja mainostamisen suhteen ja raporttien kirjoittamista amkille. Koitan tässä vielä edes pikkasen lomaillakin, että jaksaa sitten koulussa. Ja ensiviikolla tulee olemaan myös kivaa luvassa, kun pääsen tapaamaan yhden nettikaverini kasvotusten. :3

Kiitoksia lukemisesta♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti