sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kaipaan kesää

Heips tups ja hups! o/
Viimepäivityksestä on kulunut taas niin aikaa, että jälleen kokoan tälläisen pikaisen katsauksen noin kolmen kuukauden menosta ja meiningistä. En myöskään jaksa koota kaikkea mitä olen siinä ajassa väkertänyt ja töhertänyt, joten kiinnostuneet voivat suunnata Instagramini ja Twitterini puolelle, niihin kun päivitän kuvamateriaaliakin ahkerasti (plus Twitterissä on muuten vaan menoa, kuulumisia ja aivopieruja myös).

Tein myös viimein taideblogin Tumblriin, joten tottakai sieltä on myös helppoa ja nopeaa löytää miun uusimmat töherrykset. Blogiin pääsee oikealta linkkilistalta (niin kuin myös muihin aiemmin mainittuihin someihin) ja tästä.

Tammikuu kului aika hiljaisissa merkeissä koettaessani kamppailla motivaation puutetta ja jonkinsorttista artblockia vastaan. Pyörittelin myös seuraavan ison omakustanne sarjakuvajulkaisun aihetta ja tarinaa päässäni. Olen koonnut jo aika mojovan listan ideoita, joista jokaista olen miettinyt onoffina, mutta en pitkään aikaan saannut mistään niistä kunnon otetta juurikin motivaation puutteen vuoksi. Lopulta päätin oikeasti mikä niistä tulee olemaan seuraava teokseni. En vaan vielä halua paljastaa mitään tai etenkään asettaa mitään julkaisuaikaa, sillä käsikirjoitusta ja suunnittelua pitemmälle en pääse vielä vähään aikaan työstämään kyseistä teosta muista syistä (esim. työharjoittelu ja ensilukuvuoden opinnäytetyö, jonka aiheena olisi myös jonkinlainen sarjis tulevat viemään aikaa ensin).

Tammikuun lopussa kun opinnot viimein jatkuivat, edessä oli valokuvauskurssi jota en millään ilveelläkään tahtonut lähteä tekemään, joten korvasin sen muulla aikaisemmin suoritetulla opinnolla ja menin helmikuun ajaksi työharjoitteluun Kemin Sarjakuvakeskukseen. Siellä tein graafista suunnittelua ja näyttelyn somistusta- ja suunnittelua. Tykkäsin tosi paljon kyseisessä paikassa työskentelystä, ilmapiiristä ja henkilökunnasta niin paljon, että en olisi melkeinpä tahtonut edes lähteä takaisin amkin puolelle pätkän loputtua. Onneksi kuitenkin menen kesällä heille uudestaan töihin.

Maaliskuu on sitten kulunut uuden 3D-kurssin parissa ja alku ainakin edelleen hiukan motivaatiota hakiessa. Hiihtolomalla sain kuitenkin Kawan kanssa hengaillessa idean pienemmälle väliprojektille seuraavaa taidekujakeikkaa ajatellen.

Mietin tosiaan uusia uniikkeja taidekujalle sopivia tuotteita ja päädyin hankkimaan neljä pienen pientä kierrevihkoa Tiger-liikkeestä ja hyödyntää niitä. Näihin vihkoihin tulen tekemään neljä sarjakuvatarinaa, jotka ovat samaa sarjaa mutta toimivat itsenäisinäkin lukukokemuksina, jotta ei synny ostopakkoa. Teema on siis kaikissa sama, mutta jokaisessa on eri päähenkilö, joilla on omat tarinansa.

Suunnitelmiini kuului ensin värittää nämä vesiväreillä, mutta paperi oli liian ohutta siihen ja sen sijaan tulen tekemään värityksen vesiliukoisilla puuväreillä, joita en ole pakko myöntää käyttänyt aikoihin. Aloitin näiden teon tosiaan jo hyvissä ajoin, jottei niiden kanssa tule kiire ennen seuraavaa conia.

Muuten sitten olen koittanut taas patistaa itseäni pelaamaan pelejäkin aina välillä. Pelasin vasta The Beginner's guiden läpi, joka oli tosi loistava kokemus, OneShottia pitäisi jatkaa eteenpäin ja Alan Waken kuinkakohan mones läpitahkoaminen on vielä kesken. The Pathia innostuin taas pitkästä aikaa pelaamaan, kun on kuitenkin kyse lempi taide-indiepeleistäni, vaikka samalla tahtoisin vasta uunituoreena julkaistun Night in the Woodsin käsiini ja vältän siitä spoilereita niin paljon kuin mahdollista. Odotan myös innolla Bendy and The Ink machinen kakkos episodia. Ainoa peli, jota olen oikeasti aktiivisesti pelannut on Love Live! School Idol Festival-mobiilipeli hups.. :,D

Mut jeps, kesää ootan..~
En varmaan vastaisuudessa päivitä tänne yhtä usein kuin ennen ruukasin, mutta aina kun jotakin isompaa/merkittävämpää tai muuten vaan kertomisen aiheista nousee pintaan, niin sitten kirjoittelen tänne taas.

Kiitoksia, jos joku vielä lukee tätä blogia aina kun olen sattunut päivittämään. Nähään taas!♥

2 kommenttia: